Easy Hurricane
Ingrediƫnten (voor 4 hotdogs)
- 200g rundergehakt
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 teentje look
- enkele chilipepers
- 1 flesje bier
- 1 blik gepelde tomaten
- snuifje kaneel
- snuifje komijnpoeder
- snuifje oregano
- 1 blikje rode bonen
- 4 broodjes
- 4 knackworstjes
- 4 eetlepels avocado (blokjes)
- 1 rode ui (ringen)
- 4 eetlepels Zeisner curryketchup Hot
- tortillachips
Zo maak je het
- Maak eerst de chili con carne. Bak hiervoor 200 g rundergehakt met fijngesnipperde uien, knoflook en een paar chilipepers mooi bruin.
- Voeg een pintje bier toe en laat dit inkoken. Voeg een blik gepelde tomaten toe en laat opnieuw pruttelen.
- Breng goed op smaak met kaneelpoeder, komijnpoeder, oregano, peper en zout. Laat inkoken tot een dikke saus.
- Voeg een klein, uitgelekt blikje rode bonen toe en warm nog even door.
- Beleg een broodje met een zacht opgewarmde knackworst, een laagje chili con carne, enkele blokjes avocado en rode uiringen.
- Werk af met Zeisner curryketchup Hot. Serveer met tortillachips.