Zeisner logo menu

Easy Hurricane

Ingrediƫnten (voor 4 hotdogs)

  • 200g rundergehakt
  • 1 ui (fijngesnipperd)
  • 1 teentje look
  • enkele chilipepers
  • 1 flesje bier
  • 1 blik gepelde tomaten
  • snuifje kaneel
  • snuifje komijnpoeder
  • snuifje oregano
  • 1 blikje rode bonen
  • 4 broodjes
  • 4 knackworstjes
  • 4 eetlepels avocado (blokjes)
  • 1 rode ui (ringen)
  • 4 eetlepels Zeisner curryketchup Hot
  • tortillachips

Zo maak je het

  • Maak eerst de chili con carne. Bak hiervoor 200 g rundergehakt met fijngesnipperde uien, knoflook en een paar chilipepers mooi bruin.
  • Voeg een pintje bier toe en laat dit inkoken. Voeg een blik gepelde tomaten toe en laat opnieuw pruttelen.
  • Breng goed op smaak met kaneelpoeder, komijnpoeder, oregano, peper en zout. Laat inkoken tot een dikke saus.
  • Voeg een klein, uitgelekt blikje rode bonen toe en warm nog even door.
  • Beleg een broodje met een zacht opgewarmde knackworst, een laagje chili con carne, enkele blokjes avocado en rode uiringen.
  • Werk af met Zeisner curryketchup Hot. Serveer met tortillachips.
Zeisner ketchup